Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

نماینده دائم سوریه نزد سازمان ملل تاکید کرد که کشورش از سلاح‌های شیمیایی استفاده نکرده است و اصلا دیگر این تسلیحات را در اختیار ندارد و متعهد به همکاری با سازمان منع سلاح شیمیایی برای حل و فصل مسائل باقیمانده‌ای است که اجازه می‌دهد این پرونده بسته شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، «بشار الجعفری» در بیانیه‌ای گفت: «سوریه علی رغم شرایط دشواری که سال‌ها پیش طی کرده و علیرغم چالش‌های بزرگی که گروه‌های تروریستی و تروریست‌های فراملیتی و گردانندگان آنها برای آن وجود آورده‌اند، موفق به همکاری با سازمان ملل و سازمان منع سلاح شیمیایی شده است تا به وعده‌های خود در نتیجه الحاق به کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی در سال ۲۰۱۳ عمل کرده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

الجعفری با بیان اینکه همکاری سوریه با سازمان منع سلاح شیمیایی منجر به نابودی کامل ذخیره تسلیحات شیمیایی و تاسیسات مربوط به تولید آن شده است، گفت: سیگرید کاگ، هماهنگ کننده هیات مشترک سازمان منع استفاده از سلاح‌های شیمیایی و سازمان مل در ژوئن ۲۰۱۴ این مسئله را تایید کرد و اسناد صادره از دبیرخانه فنی سازمان منع سلاح شیمیایی هم آن را تایید می‌کند که تازه‌ترین آن مربوط به هشتاد و پنجمین گزارش ماهیانه مدیر کل این نهاد است که در تاریخ بیست و ششم اکتبر ۲۰۲۰ صادر شده است.

الجعفری تاکید کرد که علی رغم این اطمینان سازی‌ها و علی رغم اینکه کشورهای غربی شاهد نابودی ذخایر سلاح‌های شیمیایی در سوریه بر روی یک ناو آمریکایی و سایر کشتی‌های متعلق به کشورهای اروپایی با چشم نمایندگان خود بودند، برخی از کشورهای عضو سازمان منع سلاح شیمیایی، مواضع خصمانه خود را در قبال سوریه حفظ کرده و به دنبال افزایش تنش و فشارهای سیاسی هستند.

وی افزود: «سوریه در حال حاضر میزبان هیأتی از کارشناسان و بازرسان سازمان منع سلاح شیمیایی است که دو روز پیش وارد این کشور شده‌اند و تا بیست و چهارم این ماه در سوریه می‌مانند. سوریه کاملاً با این کارشناسان سازمان همکاری می‌کند و ضمن محافظت  از سلامت و امنیتشان، آنها را از اجازه ورود بدون محدودیتشان به تمام نقاطی که می‌خواهند بازرسی کنند، برخوردار می‌سازد.

نماینده سوریه افزود: «این دور هفتم بازرسی سازمان منع سلاح شیمیایی از سوریه است. کارشناسان در گزارش‌های صادر شده در دور ششم، عدم وجود مواد شیمیایی و فعالیت‌های ممنوع را تأیید کردند.»

الجعفری تأکید کرد:«خواسته سوریه از کشورهای عضو سازمان منع سلاح‌های شیمیایی خودداری از سیاسی کردن ماهیت فنی این سازمان و رفع سیاست زدگی و نقص جدی در کار آن است، زیرا ایالات متحده  که ادعا می‌کند به منع گسترش تسلیحات شیمیایی اهتمام می‌ورزد، هنوز هم خودش دارای ذخایر عظیم این سلاح‌هاست.»

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سلاح های شیمیایی سوریه سوریه سازمان ملل سلاح های شیمیایی سوریه کشورهای غربی سازمان منع سلاح شیمیایی سازمان منع سلاح سلاح های شیمیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۲۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاوروف: غرب و اوکراین برای مذاکره جدی آماده نیستند

به گزارش  «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ATV بوسنی با بیان اینکه در حال حاضر هیچکس برای یک مذاکره صلح جدی و واقعی با ما اعلام آمادگی نکرده است، اظهار کرد: بر اساس اظهار نظرهایی که از رهبران اوکراین، ایالات متحده و کشورهای اروپایی و سیاستمداران این کشورها شنیده می‌شود، هیچ یک از آنها برای گفت وگوی جدی آماده نیستند.

لاوروف در ادامه افزود: غرب تلاش می‌کند به هر طریق ممکن با استفاده از ابزارهای دروغ‌پراکنی، باج‌خواهی یا با دادن قول‌های واهی، حداکثر تعداد ممکن از کشورهای در حال توسعه و کشورهای جنوب جهانی را به کنفرانس سوئیس بکشاند.

وزیر خارجه روسیه در بخش دیگری از این مصاحبه به انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا اشاره و تاکید کرد که برای مسکو بین رئیس جمهور دموکرات یا جمهوریخواه تفاوتی وجود ندارد چرا که هر دو حزب در ایالات متحده، روسیه را دشمن خود می‌دانند و فارغ از اینکه رئیس جمهور این کشور از کدام حزب انتخاب شود، سعی خواهد کرد مسکو را شکست دهد.

وزیر خارجه روسیه در ادامه افزود: اینکه ما باید از سوی مقام‌های آمریکایی یک دشمن محسوب شویم یا یک رقیب به حساب بیاییم، نکته ظریفی است اما در هر صورت هدف واشنگتن، شکست استراتژیک روسیه است.

گفتنی است، ایگنازیو کاسیس وزیر خارجه سوئیس پیش‌تر در مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: بنا به درخواست اوکراین، ما قصد داریم تا تابستان کنفرانسی در سطح عالی درباره صلح در اوکراین ترتیب دهیم تا برای رسیدن به هدف مشترکمان با هم همکاری کنیم.

وی افزود: طرح صلح زلنسکی احیای تمامیت ارضی اوکراین، خروج تمامی نیروهای روسیه، حفاظت از منابع غذایی و انرژی، ایمنی هسته‌ای و آزادی تمامی اسیران جنگی را در نظر گرفته است.

همچنین دیمیترو کولبا وزیر خارجه اوکراین نیز در مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: اگر همه ما یک موضع اصولی داشته باشیم و با هم عمل کنیم، روسیه نمی‌تواند صدای اکثریت جهانی را نادیده بگیرد و فرمول صلح زلنسکی دقیقاً نشان دهنده چنین فرصتی است.

واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل هم در اظهاراتی در این باره، افزود: نباید زمان را برای طرح‌های بیهوده اوکراین و برای مذاکره بر اساس فرمول صلح زلنسکی تلف کرد.

سفیر مسکو در سازمان ملل گفت: این طرح فقط یک اولتیماتوم به روسیه و تلاش برای جذب هرچه بیشتر کشورها به جلسات بی پایان در مورد این پروژه خیالی است.

دیگر خبرها

  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • لاوروف: غرب و اوکراین برای مذاکره جدی آماده نیستند
  • مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد
  • درخواست استقلال خوزستان از سازمان لیگ/ داور با سپاهان را عوض کنید
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • پیام شی به نشست سازمان همکاری اسلامی
  • درخواست ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو در کنگره
  • درخواست نمایندگان کنگره آمریکا برای ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو
  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • سفیر فلسطین در مقر سازمان ملل در وین: دیگر در جلسات گزارشی از غزه ارائه نمی‌دهم