Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-07@04:14:50 GMT

ترور یک استاد دانشگاه در سکوت خبری

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۶۰۸۶۵

ترور یک استاد دانشگاه در سکوت خبری

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، دکتر علی ثابت، استاد دانشگاه و جانباز شیمیایی دفاع مقدس، این روزها در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری است؛ این‌بار نه‌فقط به‌خاطر بیماری ریوی، بلکه به این دلیل که چندی پیش به وسیله افرادی با اسلحه مورد سوءقصد قرار گرفته و از ناحیه پا مصدوم شده است.

او از سن کم در جبهه‌ها و در کنار شهید ابراهیم همت حضور داشته و در عملیات والفجر 10 و کربلای 5 با گاز اعصاب شیمیایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که به‌عنوان مدافع حرم نیز در کنار شهید همدانی در سوریه جنگیده است، چند سال پیش هم در ایام فاطمیه به جهت اقدام به تذکر لسانی و نهی از منکر در تهران مورد حمله چند اوباش قرار گرفت که باعث زخمی‌شدن او شده بود و البته آن اراذل‌واوباش هیچ‌گاه پیدا نشدند.


علی ثابت با بیان اینکه جزء هفت بسیجی‌ای بوده که از 13 سالگی در جنگ ایران و عراق حضور داشته، گفت: «بنده در دوران جنگ در 12 عملیات به صورت مستقیم شرکت داشتم و اکنون شیمیایی هستم. جراحات شیمیایی باعث شده تا نصف ریه چپ من از کار بیفتد».

او در مورد حادثه تروریستی‌ای که برایش اتفاق افتاده، عنوان کرد: «چند روز قبل از اربعین، در دزفول درحالی‌که از منزل خارج می‌شدم گروهکی تروریستی که احتمالا گروهک الاحوازیه بودند به سمت در خانه من شلیک کردند. چند شب بعد؛ یعنی در شام اربعین دوباره به من حمله و دو تیر به سمت من شلیک کردند که یکی از آنها به پای راست من خورد. وقتی تیر را خارج کردند مشخص شد که تیر کلت بوده است».

علی ثابت ادامه داد: «در این حادثه ماهیچه پای من عفونت کرد که به علت اینکه شیمیایی هستم و هر دارویی را نمی‌توانم مصرف کنم دچار تب شدم و چون حالم وخیم شد به تهران اعزام شدم. همین اتفاقات روی ریه من هم اثر گذاشته است. اکنون پزشکان در تلاش هستند تا به وسیله طب هسته‌ای بنده را مداوا کنند. متأسفانه عفونت بدن من زیاد شده و آنها در تلاش هستند عفونت به خون من وارد نشود که البته هزینه‌های بالایی دارد. البته به دنبال هزینه آن نیستم، فقط چون در هفته بسیج هستیم خواستم در این مورد صحبت کرده باشم».

او همچنین در مورد علت حادثه گفت: «متأسفانه در منطقه خوزستان این اتفاقات معمول است و اگر فردی محاسن داشته باشد مورد حمله قرار می‌گیرد. بنده زمانی با شهید مدافع حرم، سردار حسین همدانی، هم‌رزم بودم که همین باعث شد تا مورد حمله این افراد ناشناس قرار بگیرم. به نظر من چون این اتفاق در اربعین افتاده به نظر می‌رسد آنها می‌خواستند بعد از حمله تروریستی به رژه ارتشیان در اهواز، دوباره فضا را متشنج کنند».

علی ثابت در پایان گفت: «بنده هیچ کمکی از دولت و ارگانی نمی‌خواهم و حتی به دنبال درصد جانبازی خود نیز نرفته‌ام و همیشه خود را بدهکار نظام می‌دانم».
 

شرق

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: جانباز ترور استاد دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۰۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛  معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استاد محوری را رکن دانشگاه حکمت بنیان عنوان کرد و افزود: امروز بیش از ۵۳ درصد پذیرش دانشجویان دکترای دانشگاه ها به صورت استاد محور انجام می شود.
دکتر عموعابدینی در حاشیه تجلیل از استادان سرآمد و نمونه آموزشی دانشجویان نمونه دانشگاه کاشان به انتخاب اساتید سرآمد آموزشی اشاره کرد و گفت: ۲۰ نفر از از اساتید دانشگاه ها به عنوان سرآمدان نمونه کشور انتخاب و از بین این تعداد ۲ تا ۳ نفر در سطح بین المللی معرفی می شوند.


وی حکمت عملی و حکمت نظری و علم نافع را راه رسیدن به دانشگاه حکمت بنیان دانست و افزود: خوشبختانه برخی از طرح‌های دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان مسیرش علم نافع است که باید این حرکت به دیگر دانشکده ها نیز سرایت یابد و اقدام دانشگاه کاشان در راستای دانشگاه حکمت بنیان ستودنی است.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برخی از طرح های آموزشی و پژوهشی امروز دانشگاه کاشان در راستای دانشگاه حکمت بنیان است که این اقدام شایسته و ستودنی است.


وی در مراسم تجلیل از اساتید با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی تبدیل دانشگاه ها به دانشگاه حکمت بنیان تصویب شده است گفت: برنامه محوری، استاد محوری، شاگردپروری و اخلاق محوری فلسفه وجودی دانشگاه حکمت بنیان است.
در این مراسم از بیش از ۶۰ اساتید سرآمد و ارتقا یافته،نمونه آموزشی و دانشجویان نمونه آموزشی دانشگاه کاشان تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • مسئول سابق امنیتی: در رفح خبری از پیروزی کامل نخواهد بود
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»
  • مقام انصارالله: ایران حیثیت اسرائیل را از بین برد