Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-06@10:48:30 GMT

دکتر علی ثابت ترور شد

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۵۱۰۷۵

دکتر علی ثابت ترور شد

دکتر علی ثابت، استاد دانشگاه و جانباز شیمیایی دفاع مقدس، این روزها در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری است؛ این‌بار نه‌فقط به‌خاطر بیماری ریوی، بلکه به این دلیل که چندی پیش به وسیله افرادی با اسلحه مورد سوءقصد قرار گرفته و از ناحیه پا مصدوم شده است.

به گزارش صدای ایران روزنامه شرق نوشت؛ او از سن کم در جبهه‌ها و در کنار شهید ابراهیم همت حضور داشته و در عملیات والفجر 10 و کربلای 5 با گاز اعصاب شیمیایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که به‌عنوان مدافع حرم نیز در کنار شهید همدانی در سوریه جنگیده است، چند سال پیش هم در ایام فاطمیه به جهت اقدام به تذکر لسانی و نهی از منکر در تهران مورد حمله چند اوباش قرار گرفت که باعث زخمی‌شدن او شده بود و البته آن اراذل‌واوباش هیچ‌گاه پیدا نشدند.


علی ثابت با بیان اینکه جزء هفت بسیجی‌ای بوده که از 13 سالگی در جنگ ایران و عراق حضور داشته، گفت: «بنده در دوران جنگ در 12 عملیات به صورت مستقیم شرکت داشتم و اکنون شیمیایی هستم. جراحات شیمیایی باعث شده تا نصف ریه چپ من از کار بیفتد».

او در مورد حادثه تروریستی‌ای که برایش اتفاق افتاده، عنوان کرد: «چند روز قبل از اربعین، در دزفول درحالی‌که از منزل خارج می‌شدم گروهکی تروریستی که احتمالا گروهک الاحوازیه بودند به سمت در خانه من شلیک کردند. چند شب بعد؛ یعنی در شام اربعین دوباره به من حمله و دو تیر به سمت من شلیک کردند که یکی از آنها به پای راست من خورد. وقتی تیر را خارج کردند مشخص شد که تیر کلت بوده است».

علی ثابت ادامه داد: «در این حادثه ماهیچه پای من عفونت کرد که به علت اینکه شیمیایی هستم و هر دارویی را نمی‌توانم مصرف کنم دچار تب شدم و چون حالم وخیم شد به تهران اعزام شدم. همین اتفاقات روی ریه من هم اثر گذاشته است. اکنون پزشکان در تلاش هستند تا به وسیله طب هسته‌ای بنده را مداوا کنند. متأسفانه عفونت بدن من زیاد شده و آنها در تلاش هستند عفونت به خون من وارد نشود که البته هزینه‌های بالایی دارد. البته به دنبال هزینه آن نیستم، فقط چون در هفته بسیج هستیم خواستم در این مورد صحبت کرده باشم».

او همچنین در مورد علت حادثه گفت: «متأسفانه در منطقه خوزستان این اتفاقات معمول است و اگر فردی محاسن داشته باشد مورد حمله قرار می‌گیرد. بنده زمانی با شهید مدافع حرم، سردار حسین همدانی، هم‌رزم بودم که همین باعث شد تا مورد حمله این افراد ناشناس قرار بگیرم. به نظر من چون این اتفاق در اربعین افتاده به نظر می‌رسد آنها می‌خواستند بعد از حمله تروریستی به رژه ارتشیان در اهواز، دوباره فضا را متشنج کنند».

علی ثابت در پایان گفت: «بنده هیچ کمکی از دولت و ارگانی نمی‌خواهم و حتی به دنبال درصد جانبازی خود نیز نرفته‌ام و همیشه خود را بدهکار نظام می‌دانم».

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ترور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۱۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای ترور پیشکسوت معروف کشتی در سالگرد حادثه ۱۱ سپتامبر چه بود؟ | ویدئو
  • فیلم/ ماجرای ترور محمدرضا طالقانی در سالگرد حادثه ۱۱ سپتامبر
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • ماجرای ترور رییس سابق فدراسیون کشتی ایران! / فیلم
  • ماجرای ترور محمدرضا طالقانی در سالگرد حادثه ۱۱ سپتامبر
  • (ویدیو) ماجرای ترور محمدرضا طالقانی در سالگرد ۱۱ سپتامبر
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • چرا رتیل‌ها مودار هستند؟